Abby er en totalentreprenør som tilbyr en trygg og rimelig oppussing av hus og leiligheter i Oslo-området. Vi leverer alt av snekkerarbeid, malerarbeid, flislegging, rørleggertjenester, elektrotjenester, arkitekttjenester og interiørdesigntjenester. Vi har markedets beste garantier og vi lover at dere blir 100% fornøyd hvis dere overlater oppussingsjobben til oss.

Markedets beste garantier

Abby har markedets beste garantiordninger, og vi garanterer at prosjektet gjennomføres til avtalt tid og pris. Vi gir 10 års garanti på baderom (5 år lengre enn lovpålagt), samt 5 års garanti på alle andre rom.

Høy kvalitet

Abby bruker konsekvent de beste materialene og høyt kvalifiserte håndverkere, slik at kvaliteten på de oppussede rommene alltid er i henhold til kundenes høye krav og forventninger.

Erfaren prosjektleder

Abbys prosjektledere har omfattende erfaring med å totalrenovere og pusse opp private hjem. Kundene får en person å forholde seg til, og prosjektlederen leder og koordinerer alt arbeidet som utføres i hjemmet.

Faghåndverkere

Abby garanterer at arbeidet er fagmessig utført i alle ledd. De faste håndverkerne jobber veldig godt sammen, har de riktige kvalifikasjonene, er sertifiserte og har stor kompetanse innenfor sine fagfelt.

Solide forsikringer

Abby inngår alltid en god og solid forsikring på alle oppussingsprosjekter, slik at kundene kan være sikre på at de ikke blir belastes hvis det mot formodning skulle bli skader på boligen, håndverkere eller en tredjepart.

Grundig dokumentasjon

Abby har markedets desidert beste dokumentasjon på arbeidet som blir gjennomført. Dokumentasjonen inkluderer blant annet forvaltning-, drift- og vedlikeholdsdokumenter, tegninger, bilder og garantier

Kontakt oss