Abby revolusjonerer hvordan større private oppussingsprosjekter gjennomføres. Abby bruker innovative tekniske løsninger for å effektivisere alle aspekter av ett oppussingsprosjekt. Oppussing blir enklere, rimeligere og bedre for kundene, som får en dedikert prosjektleder og en unik App, hvor dere kan følge med på at prosjektet alltid gjennomføres til avtalt tid og pris.

Abby

Abby AS

Abby AS er en totalentreprenør for større oppussingsprosjekter i Stor-Oslo. Vi er et seriøst firma med solide eiere. Vi har betydelig kompetanse og omfattende erfaring med å totalrenovere og pusse opp private hjem.

Ledelse og kompetanse

Abbys Daglig leder, Håkon Stusvik, er Sivilingeniør, arkitekt, entreprenør og snekker. Styreformann, Ole Petter Wie, har omfattende ledererfaring fra store internasjonale bedrifter og entrepenørselskaper.

App og kommunikasjon

God kommunikasjon er nøkkelen til et vellykket oppussingsprosjekt. Deres prosjektleder gir løpende informasjon om utviklingen i prosjektet. I Abbys innovative App kan dere følge hvert steg og få kontinuerlig informasjon om prosjektet.

Teknologi og prosjektledelse

Abby har utviklet en innovativ teknisk løsning som forenkler og forbedrer alle aspekter av ett oppussingsprosjekt. Løsningen inkluderer blant annet budsjettering, prosjektledelse, koordinering av håndverkere og kommunikasjon med kundene.

Kontakt oss